Luksuzni Apartmani


Vaš ključ u Beogradu


Secure reservation and booking


• Novi apartmani
• Najuži centar Beograda
• Parking - javna garaža je udaljena 100m
• Prvi sprat
• Internet WIFI – 150Mib/8Mib
• Zgrada je pod zaštitom Ministarstva kulture

Apartmani

Na prvom spratu nudimo tri stana, jedan pored drugog - Al Mattina Butterfly, Al Mattina Time i Al Mattina World. U zavisnosti od vaših potreba, možete da iznajmite jedan, dva ili sva tri apartmana.

Pešačka zona

Al Mattina apartmani su smešteni u pešačkoj zoni Beograda 19. i početka 20 veka, odakle možete jednostavno i lako, peške posetiti i upoznati najinteresantnije i najatraktivnije turističke destinacije u Beogradu.

Your overall rating of this property
Dobrodošli u Al Mattina Butterfly
Dobrodošli u Al Mattina Time
Dobrodošli u Al Mattina World

Porodica Aleksić vas sa zadovoljstvom poziva u Al Mattina smeštaj u glavnom gradu Srbije, Beogradu. Ovde smo za vas, da vam približimo Beograd, tako da to možete osetiti i doživeti grad, na način na koji bi građani Beograda to osetili.

Iako ćete boraviti u srcu centra grada, okruženi događajima u gradu, naši savremeni i pažljivo osmišljeni apartmani, opremljeni sa svim što vam je potrebno za ugodan boravak, pružaju vam topli i udoban doživljaj u mirnom okruženju, skrivenom od urbanosti.

Novi moderni i luksuzno dizajnirani apartmani pripremljeni su za vaš prijatan odmor nakon gradskih tura, poslovnih uspeha i za uživanje u veličanstvenim ukusima Beograda.

Dakle, počnite da uživate, mi smo vaš ključ Beograda !!!


Vaš ključ u Beogradu!

+381 63 871 26 87